Plavba lodi Carnival Celebration z Miami – Východní Karibik – 08.03.2026

KARIBIK

Plavba lodi Carnival Celebration z Miami – Východní Karibik – 08.03.2026

Duration :   8 Days 7 Nights
The Price :   22410 
Max People :    4
Start Location:   Miami
Age Range :   21
Total Seats :  12/12
View More
Okružní plavby lodi Date :  08-03-2026 - 15-03-2026

Proveďte rezervaci

Rezervujte nyní Cena Ticket Qty
Kajuta vnitřní
22410 
Kajuta s oknem
27070 
Kajuta s balkonem
29030 

Quantity :  

Total :  

Termín Loď  Pořadatel Počet noci

Carnival Celebration
Den Přístav Destinace Připlutí Vyplutí Info Výlety
1.   Miami Florida, USA 16:00
2.        Celodenní plavba
3.       Celodenní plavba
4. St. Thomas Americké Panenské ostrovy 09:00 18:00
5. San Juan Portoriko 07:00 15:00
6.    Celodenní plavba
7. Celebration Key Bahamy 11:00 19:00
8.   Miami Florida, USA 08:00

Plavba s Carnival Celebration zaručuje plavbu s nezapomenutelnými okamžiky – ať už na palubě nebo během vzrušujících výletů na pobřeží. Stejně jako u ostatních lodí sází lodní společnost na akci, zábavu a zábavu v každém koutě zábavné lodi postavené v roce 2022. O adrenalinovou zábavu se postará například horská dráha BOLT a vodní park se skluzavkami. Mnohostranná živá vystoupení v The Punchliner Comedy Club, v divadle nebo v Piano Baru 88 zpříjemní každý večer. Vybrat si ale můžete také z kreativních dílen, různých sportovních aktivit a wellness přestávky v Cloud 9 Spa. Nebo můžete hodovat v jedné z mnoha restaurací a občerstvení na palubě Carnival Celebration. Noční život nabízí bary a salonky s tanečním parketem.

 

Kajuta vnitřní
Dvě oddělené postele (převést na king). Umyvadlo s osvětleným zrcadlem. Plná koupelna se sprchovým koutem. Dostatek prostoru ve skříni. Vyhrazený pokojový steward. Měkké, příjemné povlečení (Carnival Comfort Collection®). Pokojový trezor na cennosti. Spousta prostoru ve skříni a zásuvkách. Televize. Ovládání klimatizace v kabině. Župany na vyžádání.

Kajuta s oknem
Dvě oddělená lůžka (převést na king), rozkládací pohovka pro jednu osobu a jeden horní tahač. Pohovka a umyvadlo s osvětleným zrcadlem. Plná koupelna se sprchovým koutem. Dostatek prostoru ve skříni. Obrazové okno.

Cove Balcony Salon
Dvě oddělené postele . Pohovka a umyvadlo s osvětleným zrcadlem. Plná koupelna se sprchovým koutem. Dostatek prostoru ve skříni. Spojovací dveře do sousední kajuty. Soukromý balkon s terasovými židlemi a stolem. Vyhrazený pokojový steward. Měkké, příjemné povlečení (Carnival Comfort Collection®). Pokojový trezor na cennosti. Spousta prostoru ve skříni a zásuvkách. Televize. Ovládání klimatizace v kabině. Župany na vyžádání.

Rodinné apartmá s výhledem na oceán
Užijte si moře s výhledem z okna s obrázky a jedinečnou námořní výzdobou ve svém rodinném apartmá s výhledem na oceán. Tato apartmá spí pět a mají oddělenou ložnici a obývací pokoj, v každém je TV. Získáte také šatnu, pohodlnou koupelnu a samostatnou toaletu. Exkluzivní přístup do Family Harbour Lounge. Denní snídaně a občerstvení v salonku Family Harbour. Výběr deskových her, rodinných filmů a videoher ve Family Harbour Lounge. Děti jedí zdarma ve většině specializovaných restaurací na palubě. Zdarma večer hlídání dětí Night Owls v Camp Ocean.

Zadní hlavní jídelna
Kuchyně : Kontinentální
dress Code : Dvě formální noci; jiní se uchylují k ležérnímu oblečení. Šortky a plavky nejsou povoleny.
Příplatek : Nevyžaduje
se rezervace : Ano Otevírací
doba
Snídaně: 7:30 - 9:30 ve dnech v přístavu / brunch s otevřeným sezením od 8:30 do 13:00 ve dnech na moři
Večeře: Your Time Dining nightly
Předsunutá hlavní jídelna
Kuchyně : Kontinentální
Dress Code : Dvě formální noci; jiní se uchylují k ležérnímu oblečení. Šortky a plavky nejsou povoleny.
Příplatek : Nevyžaduje
se rezervace : Ano Otevírací
doba
Snídaně: 7:30 - 9:30 ve dnech v přístavu / brunch s otevřeným sezením od 8:30 do 13:00 ve dnech na moři
Večeře: Your Time Dining nightly
Fahrenheit 555 Steakhouse
Kuchyně : Steakhouse
Dress Code : Formální
příplatek : Ano, 48 USD za dospělého, 13 USD za dítě do 11 let Nutná
rezervace : Ano Otevírací
doba
Pouze večeře: 18:00 - 21:30
Bonsai Teppanyaki
Kuchyně : Japonský
Dress Code : Neformální
příplatek : Ano, 38 USD
Požadovaná rezervace : Ano
Otevírací doba
Oběd: poledne - 14:30 ve dnech moře
Večeře: 17:00 - půlnoc
Bonsai Sushi
Kuchyně : Sushi
Kód oblečení : Neformální
Příplatek : Ano
Nutná rezervace : Ano
Otevírací doba
Oběd: poledne - 14:30 ve dnech moře
Večeře: 17:00 - půlnoc
Guy's Burger Joint
Kuchyně : Burgery
Dress Code : Neformální
Příplatek : Žádná
rezervace není nutná : Žádná
otevírací doba
v poledne - 18:00
Blue Iguana Cantina
Kuchyně : Mexický
Dress Code : Neformální
Příplatek : Nevyžaduje
se rezervace : Žádná
otevírací doba
Snídaně: 7:30 - 10:30
Oběd: poledne - 14:30
Havana Bar
Kuchyně : Kubánský
Dress Code : Neformální
Příplatek : Není
nutná rezervace : Snídaně a oběd bez
otevírací doby
; Zeptejte se na palubě na hodiny
Pizzeria Del Capitano
Kuchyně: Pizza
Kód oblečení: Neformální
Příplatek: Není
nutná rezervace: Bez
otevírací doby
24 hodin
Guy's Pig & Anchor Bar-B-Que
Kuchyně: Grilování a udírna
Kód oblečení: Neformální
Příplatek: Bez
rezervace: Bez
hodin
Oběd a večeře; kontrolovat na palubě celé hodiny
Kuchyně velkého kuřete :  Různá kuřecí jídla
Kód oblečení:  Neformální
Příplatek:  Bez
rezervace:  Bez
hodin
Snídaně, obědy a večeře; kontrolovat na palubě celé hodiny
Lido Marketplace
Kuchyně: Bufet, Asijská, Gril, Saláty, Těstoviny, Kuřecí
dress code: Neformální
Příplatek: Nevyžaduje se žádná
rezervace: Bez otevírací
doby
Zkontrolujte si hodiny na palubě

Kromě výše uvedených restaurací nabízí Carnival Celebration kontinentální snídani, která je k dispozici na pokojové službě každé ráno do 10:00, kompletní snídani a oběd podávaný na palubě, včetně salátového baru a sushi v pozdním odpoledni a zdravé nízkotučné lázně Nautica. ® jídelní lístek k dispozici v jídelnách.

Dovolená výletních lodí Carnival Cruise Lines bude vždy plná neuvěřitelných aktivit na palubě. Je tu WaterWorks pro ty, kteří se rádi smáčejí a divočají, SportSquare pro sportovně založené a řada barů a klubů, kde se můžete uvolnit. Projděte si níže uvedené možnosti a zjistěte více o aktivitách na palubě karnevalu.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Vodárny
Carnival Waterworks
Namočte se a zvyšte tlak vody s Carnival WaterWorks. Vezměte své přátele a celou rodinu na den plný tobogánů, trubek, kbelíků a všech aktivit plných vody, na které si vzpomenete. Vyzkoušejte tobogán Twister Waterslide, se kterým se propadnete stovkami stop smyček, vírů a namáčecích rozkoší. Můžete uhánět po skluzavkách vedle sebe proti kamarádovi nebo skočit do DrainPipe a spadnout do chladivého, osvěžujícího bazénu. Malí i velcí prožijí fantastický den v Karnevalové vodárně. Konfigurace se liší podle lodi.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Sport Square
SportSquare
Fitness se setkává s rodinnou zábavou na SportSquare společnosti Carnival Cruise Lines. Na SkyCourse, lanové dráze, která prověří vaši sílu a odvahu, vás čeká náročné vzrušení na vysoké úrovni. Vezměte tým a vyrazte na hřiště na volejbal, fotbal nebo basketbal, čímž prokážete své sportovní schopnosti. Samozřejmě nelze zapomenout na řadu dalších možností, včetně kulečníku, stolního fotbalu, ping-pongu a minigolfu, které lze hrát ve dne i v noci.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Cherry on Top
Cherry on Top
Hledáte něco sladkého, co by vám rozbilo den vzrušujícími aktivitami a udrželo vás v chodu? Dopřejte si Cherry on Top, obchod, který nabízí lahodné sladkosti od karamelových po karamelové a vše mezi tím. Dokonce budete moci získat nějaké vybavení a dárky pro ty, kteří nemají to štěstí, že by s vámi cestovali.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Nakupování
Nakupování
Ať už hledáte suvenýr, který si vezmete domů pro sebe, dárek z dovolené pro přítele nebo dárek pro milovanou osobu doma, budete milovat možnosti nakupování na palubě vaší dovolené s plavbou Carnival Cruise Lines. Hodinky, elektronika, bezcelní alkohol a dárky, které vylepší vaši plavbu (nebo někoho jiného). Nezapomeňte se každý den přihlásit kvůli speciálním výprodejům a už vám neunikne jediná věc!

 

 

Karnevalové palubní aktivity Video Arcade
Video Arcade
Zamiřte do Video Arcade a získejte rozmanitou sbírku svých zážitků z videoher a možná i několik, které se v budoucnu stanou oblíbenými. Otevřeno ve dne v noci, stačí, když vezmete pár žetonů z automatu a nasadíte svou herní tvář. Ať už máte rádi závody typu head-to-head, výzvy k nejvyššímu skóre nebo trochu obojího, v herní pasáži najdete své videoherní štěstí.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Art-Galerie
Art Gallery
Pokochejte se svými zraky ohromující uměleckou dokonalostí umělců, jako jsou Peter Max a Romero Britto, a hledejte, co se může stát klenotem vaší sbírky. Prohlédněte si nejoblíbenější umění na světě, když budete křižovat zeměkouli, a využijte příležitosti podat nabídku na to dokonalé pro vaši rezidenci. Rozšiřte svůj vkus, probuďte ducha a ukažte svou odvahu v aukci o nejlepší z nejlepších, a to vše při popíjení šampaňského zdarma. Zahrnuje také sportovní memorabilie a každý účastník obdrží ZDARMA umělecké dílo.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Rumový bar Red Frog
RedFrog Rum Bar
Jednou z aktivit na palubě, která získala pochvalné recenze, je RedFrog Rum Bar. Hledáte tu příchuť ostrova, nějaké zajímavé lidi a skvělý čas? Rozjeďte svůj den se šťavnatým výběrem „žabím schválených“ lahůdek na bázi karibského rumu, které si můžete objednat po sklenici nebo pro celý štáb u džbánu. Když už tam budete, nezapomeňte ochutnat točené pivo soukromé značky Carnival, ThirstyFrog Red.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Tequila-bar Blue Iguana
BlueIguana Tequila Bar
Nejlepším místem pro drink ve stylu rozbředlého sněhu nebo lahodné pivo je BlueIguana Tequila Bar. Existuje celá řada oblíbených mexických nápojů od odvážných nápojů po chutnou tequilu, s mnoha druhy mražených pochoutek, které si můžete vychutnat. Vychutnejte si mexické pivní koktejly, džbány ke sdílení nebo osvěžující cervezu. Kde můžete na tomto neuvěřitelném místě nechat své potíže utéct? Vedle bazénu, samozřejmě!

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Red Frog Pub
RedFrog Pub
Vneste ostrov do svého palubního zážitku s jedním dnem v RedFrog Pub. Atmosféra je tropická, společnost je v pořádku a můžete si vychutnat pivo soukromé značky ThirstyFrog Red bez ohledu na čas. Inspirováni uvolněnou atmosférou Key West, najdete v tomto neuvěřitelném prostředí nějaký stolní fotbal, karibské jídlo a živou hudbu.

 

Karnevalové palubní aktivity Skybox Sports Bar
Skybox Sports Bar
Jako vůbec první na moři má Carnival Cruise Lines ideální místo pro vaše sportovní fanatiky: Skybox Sports Bar. Můžete sledovat velký zápas, držet krok se svými oblíbenými týmy a sami si zahrát několik her. V tomto plně zásobeném sportovním baru jsou nápoje, občerstvení a vše, co potřebujete k povzbuzení na velkou hru.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Poker
Poker
U pokerových stolů Carnival Cruise Lines nezáleží na tom, zda jste profesionál nebo začátečník. Akce je žhavá, atmosféra vzrušující a hry rozmanité. Texas Hold 'Em, tři karty a vysoké sázky – to vše je na vaší zábavné lodi. Existují dokonce elektronické stoly bez dealerů. Minimální sázky začínají na 5 dolarech, ale existují také příležitosti ke hře s vysokými sázkami na běžných stolech i turnajích.

 

 

Karnevalové palubní aktivity Ruleta
Ruleta
Nic nerozbuší vaše srdce a vaši přátelé se rozběhnou jako noc u ruletového stolu. Prostředí je bezkonkurenční – odhoďte sázku s autoritou a doufejte, že budete mít nějaké jmění, aby byla vaše noc výjimečná.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Kasinové turnaje
Kasinové turnaje
Jedna věc, o které jste možná nevěděli, je dostupnost kasinových turnajů na vaší karnevalové plavbě. Existují turnaje ve všem od blackjacku po poker, takže přineste své štěstí a pusťte se do hry.

 

Karnevalové aktivity na palubě Alchemy Bar
Alchemy Bar
Abyste si užili výstřední Alchemy Bar, nemusíte být zrovna začínajícím vědcem. Ti, kteří mají v tomto rozmanitém baru čas svého života, musí být připraveni na něco nového a jedinečného. Jsou pro vás připraveny kouzelné směsi, což znamená koktejly, které jste nikdy neviděli podávat ve formě „na recepty“. Mixologové pro vás najdou ten správný lék, ať už alkoholický nebo nealkoholický, nebo si vytvoří vlastní – kdo ví, možná to bude okamžitá klasika.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Havana Bar
Havana Bar
Ocitnete se v kubánské kavárně mrknutím oka, když vstoupíte do Havana Baru. Atmosféra je plná vlivů, jako je historická literatura, palmy a autentická hudba, a kuchyně oživí vaše chuťové pohárky. K dispozici jsou kubánské koktejly, pečivo zdarma a živé prostředí, když slunce zapadne. V tomto karnevalovém baru na vás čeká romantika, vášeň a nějaká divoká hudba.

 

 

Karnevalové aktivity na palubě Bar knihovny
Library Bar
Pro něco trochu uvolněnějšího, ale nepostrádajícího hloubku ani sofistikovanost, Library Bar je to pravé místo pro vás. Díky rozsáhlému vinnému lístku bude pokaždé těžké rozhodování o vaší další sklence. K dispozici jsou inovativní samoobslužné dávkovače vína pro ty, kteří to rádi dělají sami, nebo barmani pro ty, kteří chtějí být obslouženi. Inteligentní konverzace, pár her nebo skvělá kniha, se kterou se můžete uhnízdit na pohovkách, učiní váš pobyt v tomto baru opravdu blaženým.

 

 

Workshop Build-a-Bear na palubě Carnivalu
Workshop Build-a-Bear na moři
Na karnevalové plavbě získáte přátele na celý život. V Build-a-Bear si můžete jeden vyrobit a vzít domů. Udělejte si svého jedinečného plyšového zvířátka na míru od druhu zvířete po oblečení, abyste si vzpomněli na svou dovolenou.

 

 

Ukázky vaření na palubě Carnival
Ukázka vaření
Tým karnevalových kuchařů hostí tuto otevřenou kuchyni ve stylu steakhouse, kde vás naučí nejnovější recepty, dovednosti a triky, jak si připravit vlastní gurmánské jídlo. Dostaňte se brzy a získejte místo vpředu, testy chuti jsou zahrnuty.

 

 

Soutěže mixologů na palubě Carnivalu
Soutěže mixologů
Máte speciální koktejl, který je váš oblíbený? Nebo je to spíš váš styl něco hodit dohromady a doufat v to nejlepší? Ať tak či onak, přihlaste svůj charakteristický nápoj do soutěže Mixolog na palubě a získejte šanci, aby byl váš nápoj zobrazen na lodi po celou dobu vaší plavby!

 

Carnival Cruise Lines nabízí maximální rodinnou zábavu, ale to neznamená, že vám na příští dovolené na plavbě bude chybět fitness a wellness. Najděte svůj vnitřní klid v Serenity Adult Retreat nebo si užijte seriózní lázeňské procedury v Cloud 9 Spa. Je zde dokonce místo pro služby pro muže, takže si každý může užít procedury nebo fitness možnosti, které na palubě své cesty potřebuje.

 

Karnevalové spa fitness Serenity Adult Retreat
  • Serenity Adult Retreat
    Někdy je nejdůležitější věcí na dovolené klid krátkého času, který je zaměřen na jednu věc: na vás. Serenity Adult Retreat je místo pro klid, místo, kde si ti, kteří potřebují „útěk v rámci útěku“, mohou vychutnat plný barový servis, sluncem zalitou relaxaci a některé blažené vířivky. Jemná hudba přináší dokonalou atmosféru. Tato oblast je známá jako oblast určená pouze pro dospělé, což znamená, že je dostupná pouze osobám starším 21 let.

 

 

Karnevalové lázně fitness Cloud 9 Spa

Lázně Cloud 9

  • Tato dvoupatrová vířivka skutečně dostojí svému jménu, což znamená, že se budete cítit, jako byste se vznášeli nad mraky, když zamíříte do Cloud 9 Spa. K dispozici jsou exkluzivní lázeňské salonky, neuvěřitelně vyspělá a inovativní zařízení a klidné, nádherné procedury. Prostředí bude nirvána s lahodnými vůněmi, oleji, horkými kameny a defolianty, mezi mnoha dalšími úžasnými funkcemi, jako jsou: akupunkturní masáže, tělové zábaly / zeštíhlující procedury, thalassoterapeutický bazén, ošetření obličeje, bělení zubů, služby pro muže, speciální lázeňské balíčky, Parní lázně, vodní terapie, termální apartmány. Poznámka: Některá ošetření jsou k dispozici pouze na vybraných lodích, takže si předem o své lodi promluvte s naším konzultantem.

 

 

Karnevalové spa fitness běžecká dráha
  • Běžecká dráha
    Možná neumíte chodit po vodě, ale běhat na karnevalové dráze určitě můžete. Zavažte si tenisky, natáhněte se a nechte své starosti utéct, když běžíte na venkovní běžecké dráze podél výhledu na oceán. Je neustále otevřená a je tu vždy, abyste si skvěle zacvičili nebo si jen pročistili hlavu. Nelíbí se vám možnost cvičení ve vysokém tempu? Později v noci se vydejte na poklidnou procházku pod hvězdami.

 

 

Karnevalové lázně fitness Fitness centrum
  • Fitness centrum
    Neztrácejte ten prázdninový bod jen proto, že jste na dovolené! Zamiřte do vyzdobeného fitness centra Spa Carnival, kde si můžete pěkně zaběhat, cvičit s vlastní vahou nebo kardio lekce, abyste rozhýbali svou tepovou frekvenci. Není nic tak obohacujícího po dni relaxace, vynikající kuchyně a rodinné zábavy jako fitness, které to všechno spojí dohromady. Existuje dokonce i jóga, pilates a několik dalších placených lekcí, které dokážou vrátit klid do vaší mysli a srdce.

 

 

Karnevalové spa fitness Kadeřnický a kosmetický salon
  • Kadeřnický a kosmetický salon
    Když se rozhodnete pro karnevalovou plavbu, nebudete se omezovat na rodinnou zábavu a neuvěřitelnou kuchyni – při návštěvě Kadeřnického a kosmetického salonu si můžete zachovat krásný tón pleti, třpytivé vlasy a celkovou sebekrásu. Tento salon inspirovaný Evropou vám zajistí, abyste vypadali co nejlépe s vyškolenými profesionály připravenými, abyste se cítili jako celebrita a rozmazlovali vás jako nikdy předtím. Nabídka zahrnuje vlasový styling, nové barvy, manikúru, pedikúru a další.

 

 

Karnevalové spa fitness Pánské služby
  • Služby pro muže
    Nebojte se, že byste museli zamířit do kosmetického salonu zaměřeného na ženy, pokud jste muž, který oceňuje upravený vzhled. Mužské služby Carnival Cruise Lines si můžete zajít na manikúru, pedikúru, holení a střih (nebo dokonce i obličej, chcete-li). Relaxace může přijít v podobě masáže, nebo nechat páru otevřít póry a zvedat náladu. Říkejte tomu, jak chcete, ale služby pro muže vám zajistí, abyste vypadali co nejlépe.

 

 

Karnevalové spa fitness Jóga a Pilates
  • Jóga a Pilates
    Peace je jen pár kroků od lekcí jógy a pilates, když cestujete s Carnival Cruise Lines. Máte k dispozici širokou škálu aktivit, ať už hledáte meditativní strečink, jógu na vysoké úrovni nebo něco mezi tím. Nabídky a časy najdete ve Fun Times a nebojte se – bude to šetrné i k vaší peněžence.

Plavby jsou o společném trávení času a prožívání nových a vzrušujících věcí jako rodina. Jak již bylo řečeno, existuje čas a místo pro osobní chvíle a trochu prostoru. Karneval nabízí nespočet možností programu pro mládež, včetně Camp Carnival, Club O2 a dalších.

 

 

Seuss na moři na palubě Carnival
Seuss at Sea
Carnival se spojil s Dr. Seussem pro interaktivní, poutavé a vzdělávací zážitky na palubě. Pokračujte níže, abyste se dozvěděli více o zážitku z karnevalu Dr. Seuss:

 

 

Zelená vejce a šunka na palubě karnevalu
Zelená vejce a šunková snídaně
Možná je nemáte rádi doma, ale už jste je vyzkoušeli na lodi? Vezměte děti, vyberte si, na tento úžasný výlet nikdy nezapomenete.

 

 

Seuss-a-palooza Průvod na palubě Carnivalu
Seuss-a-palooza Průvod
Kočka v klobouku, Věc 1 a Věc 2 a další milované postavy Dr. Seusse se procházejí po lodi, šíří zábavu a zvou vás na průvod po jejich boku!

 

 

Dr. Seuss Bookville na palubě Carnivalu
Dr. Seuss Bookville
Představte si knihovnu a nechte ji navrhnout Dr. Seussovi. Plná pestrých barev, bláznivého nábytku a možná i jedné nebo dvou věcí, seberte knihu z polic a ponořte se do světa Dr. Seusse.

 

 

Karnevalové programy pro mládež Kruh C
Kruh „C“
Mladí teenageři, kteří hledají místo, kde by se mohli spojit s ostatními křižníky, najít si přátele v chladném prostředí a užít si skvělé aktivity, jako jsou taneční večírky, videohry, filmy a soutěže a mnoho dalšího, to vše ve speciální oblasti „C“ kolem Zábavné lodi. Je to skvělý způsob, jak mít čas prozkoumat naši loď a ujistit se, že se vaše děti baví a navazují spojení. Kruh „C“ je pod dohledem laskavých a starostlivých poradců.

 

 

Camp Ocean na palubě Carnival
Camp Ocean
Rozdělené do věkových skupin si děti užijí čas na umění a řemesla, tanec, hraní s hračkami, zpěv, filmové dny a tolik videoher, kolik si v Camp Ocean mohou zahrát. Díky menu vhodnému pro děti a programu nočních sov až do 3 hodin ráno si maminka a tatínek mohou být jisti, že je o jejich dítě dobře postaráno.

  • Tučňáci - 2-5 let
  • Rejnoci - 6-8 let
  • Žraloci - 9-11 let

 

 

Karnevalové programy pro mládež Klub O2
Club O2
Dobře, teenageři, víme, že vaši rodiče vždy hledají zábavné rodinné aktivity, ale kam můžete jít, abyste se dostali pryč a potkali skvělé přátele ve vašem věku? Na palubě Carnival Cruise Lines: Club O2 je místo pro teenagery, jako jste vy. Dívejte se na filmy, nakopněte se nějakou hudbou, která se vám skutečně líbí, hrajte sport, vyzkoušejte karaoke a dokonce se seznamte s pár skvělými lidmi na párty u bazénu nebo dvou. Zváni jsou pouze lidé ve věku 15–17 let a dokonce se pořádají výlety na pobřeží pouze pro dospívající, což znamená, že můžete vyrazit na pobřeží s těmi, kteří s vámi mají nejvíce společného.

 

 

Quinceanera na palubě Carnivalu
Quinceanera Cruises
Plánujete Quinceanera pro vaši dceru? Nehledejte nic jiného než karnevalovou plavbu! Vaše dcera bude mít 15. narozeniny, na které nikdy nezapomene, za nižší skupinové sazby. Zatímco věci budou trochu netradiční, jako například možnost sdílení večírků a akcí až s 25 dalšími dívkami, vaše dcera si vytvoří vzpomínky a přátele na celý život.
  • Zdravotní péče
    Ošetřovna
  • Bary a salonky
    17 / Family Harbour Lounge, Piano Bar 88, The Punchlier Comedy Club, Atrium Bar, Centre Stage Bar, Grand View Bar, Limelight Lounge, Alchemy Bar, Mardi Gras Casino and Bar, Havana Lounge, Bar Della Rosa, Heroes Tribute Bar, The Watering Hole, RedFrog Tiki Bar, Carnival Seaside Theatre Bar, Tides Pool Bar, Beach Pool Bar
  • Paluby/Výtahy
    15
  • Děti
    Dr. Seuss Bookville, dětské menu, Night Owls 6 měsíců - 11 let
    Camp Ocean 2-11 let
    Program Zumbini® 2-5 let
    Kruh C 12-14 let
    Klub O2 15-17 let
    Dr. Seuss at Sea Kids & Teens Wellness/Spa, služby hlídání dětí, programy pro děti, dětský klub, videohry
  • Kreditní karty
    VISA / MasterCard / American Express / Diner's Club
  • Obchody/Nakupování
    Obchod se suvenýry / galerie obchodů / cukrárna / klenotnictví / parfumerie / duty-free obchody
  • Restaurace
    Stůl šéfkuchaře (speciální restaurace) není zahrnuto
    JavaBlue Café (občerstvení) není zahrnuto
    Fahrenheit 555 Steakhouse (steakhouse) není zahrnuto
    Palmová restaurace (večeře) zahrnuto
    Bonsai Teppanyaki (Teppanyaki) Není zahrnuto
    Bonsai Sushi (sushi bar) Není
    zahrnuto
    Emeril's Bistro 1396™ (Bistro) nezahrnuje
    Chibang! (čínská a mexická kuchyně) V ceně
    La Piazza (restaurace s italskými specialitami) Nezahrnuto
    Pizzeria del Capitano (Pizzerie) V ceně
    Piazza Panini (Občerstvení) V ceně
    Rudi's Seagrill (Speciální restaurace) Nezahrnuto
    Guy's Pig & Anchor Smokehouse | Brewhouse (a la carte restaurace) Není zahrnuto
    Heroes Tribute Bar (občerstvení) Není zahrnuto
    BlueIguana Cantina (mexická restaurace) V ceně
    Seafood Shack (restaurace s mořskými plody) Není zahrnuto
    Street Eats (občerstvení) V ceně
    Lido Marketplace (bufetová restaurace) V ceně
    – Chef's Choice (mezinárodní Kuchyně)
    - Včetně salátového hamburgeru (Burger) Včetně
    velkého kuřete (hlavní restaurace) Včetně
    - Pozdního nočního občerstvení (Svačiny)
    - Dobré jídlo (bufetová restaurace)
    Cucina del Capitano (italská restaurace) Nezahrnuje
    - Swirls (zmrzlina)
  • Smíšený
    Kreativní kurzy / Soukromé kabinky / Kancelář pro výlety na pobřeží / Workshop Build-A-Bear na moři / WiFi / Photo Studio / Video Arcade / Palubní fotograf / Fotogalerie / Galerie umění / Aukce umění / Konferenční centrum / Knihovna / Internetová kavárna
  • Sportovní
    Fotbal / basketbal / sportovní park / SkyFitness / kurz vysokých lan / Pilates / fitness centrum / fitness kurzy / volejbal / stolní tenis / shuffleboard / sportovní hřiště / kurz joggingu / jóga
  • Bazény)
    6
  • Zábava
    Aquapark Water Works / Taneční parket/pódium / Horská dráha / Tobogán / Palubní DJ / Živé vaření / Show / Karaoke / Aquapark / Kvízové ​​akce / Taneční večery / Kurzy vaření / Minigolf / Bingo / Tématické večery / On- deskové programy / Přednášky / Jazykový kurz / Zábavní hry / Živá hudba / Hrací automaty / Comedy Club / Disco / Nightclub / Casino / Divadlo
  • Wellness
    Cloud 9 Spa
    / Kadeřnictví / Thalasso / Manikúra / Pedikúra / Akupunktura / Tělové zábaly / Kosmetické procedury / Termální apartmány / Holičství / Zážitková sprcha / Masáže / Wellness & spa / Relaxační koutek / Sauna / Místnosti pro procedury / Salon krásy / Serenity area
  • jacuzzi
    Více vířivek
  • Poznámka
    Některé služby nebo zařízení jsou za poplatek!

Places You’ll See :

Cena obsahuje

  • Fitness zařízení
  • Nápoje
  • Osobní služby
  • Programy pro mládež
  • Stravování

Cena neobsahuje

  • Alkoholické nápoje
  • Cestovní pojištění
  • Fitness lekce
  • Lázeňská zařízení
  • Letecká doprava
  • Služby holiče
  • Služby prádelny
  • Speciální nápoje
  • Speciální stravování
  • Spropitné
  • Výlety
  • WiFi

Aktivity

  • Celodenní plavba
  • Miami
  • Saint Thomas
  • San Juan

Mapa

Proč rezervovat u nás?

  • Předplacené spropitné na plavbách Carnival Cruises!
  • Rezervujte si u nás jakoukoli plavbu Carnival a získáte tu nejlepší možnou nabídku, bez ohledu na datum lodi nebo plavby!
  • Throwback Sea Day - Vraťte se do 80. let a do počátků Carnival Cruise Line!
  • Carnival Journeys jsou různé plavby určené pro cestující, aby měli jedinečný zážitek na lodi
  • Najděte svůj vnitřní klid v Serenity Adult Retreat
  • Pokud máte speciální požadavky – nebojte se! Každá loď vám poskytne vynikající zážitek, který může každý host očekávat od Carnival Cruise Lines

Zeptejte se nás

Meet our guide